Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvad er et ozonsystem, og hvordan fungerer en ozongenerator

2022-10-25

Ozon system

Ozon systemintegrationen består af ozongenerator, kontrolsystem, kølevandssystem, testinstrumenter osv. Ilten leveret af køber testes ved dugpunktet og kommer derefter ind i ozongeneratoren, præcisionsfilteret og dekompression og stabilisering, og derefter kommer ind i det ozongenererende kammer. I det ozongenererende kammer omdannes en del af ilten til ozon gennem mellemfrekvent højspændingsudledning, og produktgassen udledes fra ozonudløbet efter overvågning og justering af temperatur, tryk og flow. Der er et ozongasindtag på ozongenereringskammeret. Ozonkoncentrationsdetektoren er udstyret med ozongeneratoren til at overvåge gaskoncentrationen af ​​ozongeneratoren online, og ozonoutputtet beregnes gennem kontrolsystemet.

En sikkerhedsventil er designet på indsugningsrøret til ozongeneratoren, som åbner, når systemtrykket overstiger designværdien for at sikre systemets sikkerhed. Ozonværkstedet er udstyret med en ozonlækalarm og en iltlækalarm til at overvåge, hvornår ozon- og iltlækager i udstyrsrummet overstiger standarden.

Ozongeneratoren anvender den internationale avancerede mellemfrekvensudladningsteknologi med CPU-kernekontrol indeni, designet med blød start og blød aflæsningsfunktioner og kan jævnt justere ozongeneratorens inputeffekt for at opnå 10% -100% justering af ozonproduktion, Minimer købers driftsomkostninger.

Der er en margin på 10 % tilbage til udledningsrøret i ozongeneratoren. Ozonreaktionstanken på hver generator er lavet af 316L rustfrit stål, som opfylder de relevante standarder for miljøvenlige ozongeneratorer.



Ozongenereringsprocesprincip

Kernen i ozongeneratoren anvender den avancerede dielektriske barriere-dobbeltgab-udladningsteknologi. Råvaregasstrømmen passerer gennem det smalle mellemrum mellem isoleringsmediet og højspændingselektroden og mellem isoleringsmedielaget og jordingselektroden i ozongeneratortanken. Det elektriske højspændingsfelt mellem de to sider aflades, omdanner den passerende ilt til ozon, og ozongenereringseffektiviteten er høj.
I industrien, er corona udledning metode generelt brugt, og dens principï ¼



Ozon generator tekniske funktioner
Den vigtigste del af ozongeneratoren er ozonudledningsrøret. Vores virksomhed vedtager det internationale avancerede patenterede ozonudledningsrør. Udstyret er lavet af højkvalitets ozonkorrosionsbestandigt 316L rustfrit stålmateriale, lavet af PTFE (polytetrafluorethylen), hvilket forbedrer den langsigtede pålidelige drift af systemet. Antallet af udledningsrør er designet med en margin på 10 % for at opveje reduktionen i effektivitet forårsaget af uforudset kontaminering af udløbsrør.

Ozongeneratoren er installeret i form af vandret installation, og ozongeneratoren kan placeres direkte på fundamentet, hvilket er praktisk til installation og vedligeholdelse.

Ozongeneratoren er installeret med rør, ventiler, instrumenter og kabler, inden den forlader fabrikken, og det komplette system har gennemført alle tekniske indekstest på fabrikken. Detozon generatorer designet til at fungere kontinuerligt i 24 timer.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept